Umíte si správně přát?

Před pár týdny jsem byla pozvaná od mé milé kamarádky na rodinnou oslavu narozenin její holčičky. Ráda jsem toto pozvání přijala.

Při koupi zlatého přívěsku ve znamení lva jsem si uvědomila, že jsem před mnoha lety při hraní v moři svému synovi strhla zlatý řetízek s přívěsky, který jsem mu sama pořídila. V té chvíli jsem si přála, aby se k nám toto zlato vrátilo zpět.

Za pár dní ke mně přišla klientka na čištění a svěřila se mi, že podcenila sliby manžela, že jí přispěje na hlídání dětí o prázdninách 11 tisíc korun. Místo toho si koupila sukni, šla do kosmetiky a prostě své peníze utratila. Vzpomněla si však, že doma má řetízek, který našla u moře. Když mi začala popisovat, jak vypadá, já jenom vydechla: "To je náš řetízek." Klientka mi tichým hlasem sdělila, že ho po výplatě vykoupí. A tak se i stalo. Ano, přišla jí za pár dní výplata 125 tisíc, kterou jsem jí já před nějakým časem sama nastavila, jak jsem už dříve psala. :)

Jelikož byl řetízek již roztavený, zeptala se na jeho cenu v současné době a korunky mi přinesla. Pravdou je, že mě již dříve pozvala do Mariánských lázní jako poděkování za to, co jsem pro ni udělala. Ale já raději trávím svůj volný čas se svými nejbližšími. Ano, je to tak, když člověk nemá bloky v hojnosti, splní se mu jeho přání. Ráda vám pomohu přijít na to, kde vaše bloky v hojnosti vznikly, a tyto vyčistím. Pracuji v Praze nebo na dálku přes fotografii. Mám vás ráda.

S láskou, Ludmilka

Previous
Previous

Moji milovaní jsem naprosto šťastná.

Next
Next

Čistím strachy ze zkoušek