Moji milovaní jsem naprosto šťastná.

  1. Přála jsem si, aby moje paní uklizečka přišla až v pondělí na úklid, jelikož v úterý čekám návštěvu. V pátek mi napsala paní, že se omlouvá a nemůže přijít, protože onemocněla. V ten moment jsem si uvědomila, že jsem jí ani nenapsala, že ji potřebuji až v pondělí. Nicméně jsem ji nastavila, že v pondělí už bude zdravá. A stalo se. Přišla zdravá a teď se těším na návštěvu.

  2. Když jsem v týdnu šla kolem cukrárny a uviděla tam indiánky za výlohou, pomyslela jsem si, že bych si nějakou dala. O víkendu cukrářky na stránkách dávaly fotky svých výrobků. Ano, mám je moc ráda. Pomyslela jsem si, že bych si také dala. A co se stalo? Můj syn mi v neděli dovezl cukroví od mé kamarádky z Moravy. A v druhé krabičce byly právě všechny výše uvedené zákusky navíc.

  3. Před týdnem jsem se dívala na film a uviděla jednoho známého herce. Zatoužila jsem si s ním zahrát. Za pár dní mi přišla nabídka na film, ve kterém spolu budeme hrát. Děkuji Bohu, andělům a energiím, že při mě stojí, že mi pomáhají. Věřím, že si to zasloužím. Dělám svoji práci poctivě, miluji sebe a své bližní a snažím se rozdávat lásku těm, kteří o ni stojí. To je kouzlo úspěchu, moji milí. Mám vás ráda a děkuji, že jste. S láskou, Ludmila. 😊😊😊 Moji milovaní, jsem naprosto šťastná.

Previous
Previous

Vše je možné

Next
Next

Umíte si správně přát?