Moji milovaní víte jak je to s hojností?

Mnozí lidé si sami blokují své přání. Když jsem přijela k jedné paní na vánoce, vždy měla upečené vynikající řezy. Hned od dveří hlásila, že si sama ještě nevzala. V tu chvíli mi problesklo hlavou, že si vezmu hned dva kousky, protože jsem se na ně těšila a mám je moc ráda. Tak jsem si je dopřála a poděkovala jsem, že mám radost z těchto zákusků.

Další příklad mám z nedávna. Byly jsme s kamarádkou na wellness víkendu v Plzni. Chodily jsme po náměstí a já se rozhodla, že si na chvíli sednu u nedaleké cukrárny. Najednou jsem si uvědomila, že bych měla zkontrolovat, jestli jsem něco vyhrála ve sportce. Přede mnou byla provozovna, kde jsem zjistila, že jsem vyhrála. Paní mi nabídla losy, tak jsem si dva koupila se slovy, že chci jen ty výherní. Paní na mě nevěřícně koukala. S úsměvem jsem šla ke stolu a začala škrábat losy. I na tyto losy jsem vyhrála, tak jsem šla zpět pro další. Paní vedle mě mi říkala, že nikdy nic nevyhraje. Já jsem jí odpověděla, že když si přeje nevyhrát, tak jí to vesmír splní. Když jsem šla pro další losy, opět jsem vyhrála. Pak jsem si uvědomila napětí z okolních restaurací a dostala informaci, že nemám na sebe upozorňovat, že vyhrávám. Tak jsem toho nechala. Nakonec paní šla pro los, který však nevyhrál. Když člověk nemá bloky, splní se mu to, co si přeje.

Ráda vám pomohu vyčistit bloky, které vám brání v hojnosti. Pracuji v Praze i na dálku přes fotografii, kterou mi pošlete mobilem, emailem nebo na messenger. Domluvíme se na dni a čase. Vy budete odpočívat a já budu pracovat. Poté se budete cítit spokojení a šťastní. Tato energie z vás bude vyzařovat a budete k sobě přitahovat spokojené lidi i situace. A to si z hloubi duše přeji.

Výhody metody:

  • Pomáhá odstranit každodenní stres a pracovní přepětí.

  • Zbavuje depresí a pomáhá odstranit jak jejich příčiny, tak i důsledky.

  • Slaďuje partnerské a mezilidské vztahy.

  • Vymazává jakékoliv vzájemné negativní energie.

  • Očišťuje negativní programy ve vědomí, podvědomí, duši i těle člověka.

  • Zbavuje vnitřních zábran k sobě i jiným.

Next
Next

Uzdravení lásky v srdíčku